Happy Valentine’s #nail art

Testing1234
Het is weer bijna Valentijnsdag, de inspiratie kleur deze week is dan ook roze. De nail art links boven bestaat uit een witte onderlaag, daarna heb ik het roze vlak gemaakt en daarna met een zwarte striper, zwarte lijnen getrokken. Daarna met een rode striper, rode streepjes gemaakt en hartjes getekent met een dotting tool. De nail art links onder is wat simpeler, de nagellak schuin aangebracht op de nagel, daarna met een glitterlak een streep gemaakt om een strakke rand te creeren. Met een dotting tool een paar stipjes aangebracht, met een witte striper twee witte lijnen gemaakt, steentje erop en klaar! De rechter nail art, hiervoor heb ik een witte onderlaag gebruikt, daaroverheen een roze nagellak en vrijwel direct met een stukje gepropte huishoudfolie licht aandrukken waardoor er een leuk effect onstaat. Dit goed laten drogen en daarna een stempel aangebracht in de vorm van een hart. #nail art