Blossom collectie #nail art

Testing1234
De nieuwe kleurtjes van Pink Gellac zijn er, de Blossom collectie bestaat uit vijf zachte pastelkleuren. Ik heb gekozen voor de 184 Rosy Pink, 185 Gorgeous Green, 186 Precious Lila en 187 Brilliant Blue, de reden dat ik de 188 Charming nude niet heb gekocht is omdat ik al een aantal kleurtjes heb die hier erg veel op lijken. Ik ben erg blij met deze mooie lente kleurtjes!

Ik heb deze week de kleur 'Rosy Pink' opgebracht, ik heb drie laagjes gebruikt. Op mijn middelvingers heb ik een water decal van een roos aangebracht, deze waterdecal heeft dezelfde zacht rose kleur als de Rosy Pink nagellak. Ik heb als topcoat de Pink Gellac Matte opgebracht en ik ben erg blij met het resultaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *