Chrome nail art met special effect glitter

Testing1234

Onlangs heb ik geëxperimenteerd met chrome poeder in combinatie met glitters, het eind resultaat is te zien op de foto. Ik ben blij met het resultaat.
Op mijn wijsvinger heb ik de Diamondline special effect lavender blush van Metoe Nails aangebracht. Op mijn ringvinger en pink heb ik de Unlimited Chrome Chameleon Love 6 aangebracht over een sticker guide (flower 2) van Metoe Nails. Op mijn overige nagels heb ik de Chrome Chameleon aangebracht zonder sticker guide.

Ik heb de top coat van Metoe Nails gebruikt (zonder plaklaag), ik merkte wel na drie dagen dat er wat hoekjes afbraken. Ik heb wel contact opgenomen met Metoe Nails en gevraagd of ik misschien iets fout heb gedaan maar heb nog geen bericht ontvangen met eventuele oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *