Kerst #nail art

Testing1234
Het is weer tijd om een leuke Kerst nail art te maken! Deze keer heb ik gekozen voor Gellak zodat ik zeker weet dat mijn nagels netjes blijven tijdens de Feestdagen.

Deze keer heb ik gekozen voor de kleuren 199 Luscious Red, 101 Soft White, 129 Fabulous Silver en Effect Silver Foil. Op alle nagels behalve mijn ringvinger heb ik de kleur 199 Luscious Red aangebracht. Op mijn wijvinger heb ik (op driekwart van de nagel) een dun laagje Fabulous Silver aangebracht, daar overheen een dun laagje Effect Silver Foil en daar overheen de Shine top coat.

Op mijn ringvinger heb ik twee laagjes Soft White aangebracht, de tweede laag 15 seconden laten drogen in de LED lamp en silver folie op de nagel gedrukt tot ik het gewenste resultaat had bereikt. Over de folie heb ik stempels met sterretjes aangebracht (stempelplaat van Yours), hiervoor heb ik een rode stempellak van Dashica Beautyshop gebruikt. Deze heb ik 5 minuten aan de lucht laten drogen en daarover de top coat aangebracht.

Op de foto kan je het eind resultaat zien van mijn Kerst nail art. Fijne Feestdagen en een gelukkig en gezond 2017!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *