Touch up kleuren #nail art

Testing1234
Er zijn ontzettend veel kleuren gel nagellak te verkrijgen, door een touch up kleur te gebruiken kan je heel simpel een originele look creëren met je favoriete kleuren. Touch up kleuren zijn kleuren die je zowel als dekkende kleur kan gebruiken en als laagje over een andere kleur. De touch up kan je gebruiken op al je nagels of over één of meerdere nagels, het is maar net wat je leuk vind.

Glitter kleuren zijn ideaal voor deze touch up! Ik heb gekozen voor de 173 Bordeaux en de 141 Glitter Pink, ben zelf erg blij met mijn sprankelende nagels. Hieronder vind je een paar van mijn favoriete combinaties:
>Basis kleur de 205 Burgandy Red, touch up kleur de 206 Bedazzled Purple
>Basis kleur de 154 Nude Beige, touch up kleur de 129 Fabulous Silver
>Basis kleur de 180 Flamingo Pink, touch up kleur de 174 Diva Gold
>Basis kleur de 198 Heavenly Mauve, touch up kleur de 197 Golden Glam
>Basis kleur de 120 Beautiful Black, touch up kleur de 175 Stardust Gold

Bovenstaande kleuren zijn verkrijgbaar bij Pink Gellac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *