Stamping Plates Lina Nail Art Supplies

Testing1234
Begin januari kwam ik een artikel tegen op www.chickettes.com over Lina Nail Art Supplies Stamping Plates, ik was gelijk verliefd op deze leuke stamping plates. Heb vier leuke platen besteld en deze week heb ik er één uitgeprobeerd, was erg lastig om te kiezen want ze zijn allemaal erg leuk!

Ik heb de Feeling Shapely 02, Make Your Mark 01, Make Your Mark 02 en de Get Wild 01 besteld. De platen zijn van goede kwaliteit en worden netjes geleverd in een kartonnen hoes.
Deze week heb ik gekozen om de Make Your Mark 02 uit te proberen. Ik heb als basis kleur gekozen voor Suzi Shops & Island Hops (OPI), de roze stempellak is van DashicaBeautyShop.

Normaal gebruik ik geen producten om de huid rond mijn nagels af te dekken maar ik heb deze week peel off tape geprobeerd. De peel off tape werk prettig, je brengt deze tape aan voordat je begint met lakken. De peel off tape kan je bestellen voor €1.50 bij www.Dashicabeautyshop.nl

Binnenkort ga ik de stempelplates van Lina Nail Art Supplies combineren met gellak, voorbeelden volgen snel! Als je geïnteresseerd bent in deze leuke Stamping Plates, je kan deze bestellen op de website van Lina Nail Art Supplies (www.linanailartsupplies.com).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *