Rag’n’Bone Man & Madame Tussauds

Testing1234

Concert_MadameTussauds
Op 15 april was het eindelijk zover, het concert van Rag’n’Bone Man. Vorig jaar hebben we hem zien optreden op Lowlands en we waren zo onder de indruk van zijn optreden dat we kaarten hebben gekocht voor zijn concert in Amsterdam. Omdat het mooi weer was hebben we besloten om een dagje de toerist uit te gaan hangen in Amsterdam, we zijn naar Madame Tussauds geweest. Ik moet zeggen dat ik er niet veel van had verwacht maar ik vond het een leuke ervaring. Met al je helden op de foto’s, lachen toch!

Later op de dag zijn we een hapje gaan eten met vrienden en toen naar de Melkweg gegaan voor het concert. Wat ook wel leuk was is dat Rag’n’Bone Man in de pub zat voor de Melkweg. Danny en Maurice hebben zelfs nog een praatje met hem gemaakt en hij was heel vriendelijk. Ik en Ingrid hebben hem bewonderd op afstand :)
Het concert was super, hij zong heel goed live en het was een prima show!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *