Workshop Glitters & Pigmenten #nail art

Testing1234
Onlangs heb ik een workshop Glitters & Pigmenten gevolgd bij Ramona van BeautyNailsFun. Ik heb hier allemaal leuke trucjes en technieken geleerd om met glitters en pigmenten mooie nail arts te maken. Er lagen allemaal leuke voorbeelden klaar waaruit je kon kiezen en ik heb gewerkt met een aantal nieuwe producten en merken. Hieronder vermeld ik een aantal producten die ik erg fijn vind:

- Glitters van Lecente, vooral de Stardust (hiermee kan je prachtige Ombre nagels maken)
- Pigmenten van Metoe Nails
- Diva UV Base en Top Coat (dunne Top Coat die fijn is in combinatie met glitters te gebruiken)
- Loveness gel lak, zijn erg mooi dekkende kleuren
- Loveness Flexy Crytal Shine Top Coat (deze lakt super en glanst erg mooi)

Op de foto kan je de nagels zien die ik tijdens deze workshop heb gemaakt. Ramona organiseert wel vaker workshops, ik hou haar website dan ook goed in de gaten. Het was een erg leuke workshop!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *