Vrolijke lente #nail art met animal print

Testing1234
Het mooie weer komt er weer aan, dus ik vond het tijd worden voor vrolijke lente nagels. Voor deze nagels heb ik gebruikt:
- Stempelplaat Get Wild 01
- Stamper van Yours
- 145 Gypsy Blue, 138 Neon Pink en 129 Fabulous Silver van Pink Gellac

Zoals je op de foto van zien heb ik de Gypsy Blue aangebracht op mijn duim, wijsvinger en ringvinger (dit is dan ook mijn basis kleur). Op mijn middelvinger heb ik de Neon Pink aangebracht en op mijn pink de Fabulous Silver. Op mijn ringvinger heb ik een panter print stempel aangebracht. Ik vind deze kleuren een erg leuke combinatie, je kan er ook voor kiezen om de Neon Pink als basis kleur te gebruiken. Het is maar net wat je leuk vind.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *