Koningsdag #nail art

Testing1234
Afgelopen Koningsdag heb ik rustig aan gedaan, beetje lopen struinen door het centrum van Rotterdam en heerlijke broodjes gegeten. Ik verheug me altijd op de verse Bara's met Kip Kerrie. Bij Koningsdag hoort natuurlijk wel een bijpassende nail art, oranje is niet mijn favoriete kleur maar ik heb wel twee mooie gevonden. Ik heb de 123 Queens Orange en de 106 Nude Orange van Pink Gellac gebruikt.

Op mijn wijsvinger heb ik de Nude Orange en de Ultra Shine Pearl Top Coat gebruikt (subtiele parelmoerglans). Op mijn duim, middelwinger en pink heb ik de Queens Orange gebruikt. Op mijn ringvinger heb ik twee laagjes Soft White aangebracht, de tweede laag heb ik niet uitgehard en hier heb ik met een dotting tool kleine stipjes van de Queens Orange en de Nude Orange aangebracht. Met een sateprikker heb ik een lijn getrokken door het midden van de stipjes, hierdoor krijg je hele kleine hartjes. Toen ik tevreden was met het resultaat heb ik de laag uitgehard en hierna de Pink Shine aagebracht. Toen deze was uitgehard de plakplaag verwijderd met de cleanser.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *