Pigment en Flower Nails #nailart

Testing1234
Op mijn ringvinger en middelvinger heb ik twee laagjes Baby Pink aangebracht, deze laten drogen onder de LED lamp. Ik heb over de nagel wat paarse en roze pigment plekjes aangebracht, tussen de pigment door heb ik wat glitters van Lecente aangebracht en een laagje Top Coat. Top Coat weer onder de LED lamp laten drogen en de plaklaag verwijderd, toen heb ik de stempel aangebracht. De stempel even 4 minuten laten drogen en de laatste laag Top Coat aangebracht.

Op mijn wijsvinger en ringvinger heb ik Pepper Pink gebruikt en heb ik bij de nagelriem wat glitters aangebracht en met een brush wat naar het midden geveegd. Over deze nagels heb ik twee laagjes Top Coat aangebracht. Zorg ervoor dat je niet teveel glitters gebruikt en deze goed inpoetst.

Voor deze nail art heb ik de volgende producten gebruikt:
- Pepper Pink (Pink Gellac)
- Baby Pink (Pink Gellac)
- Roze en Paarse pigmenten (Metoe Nails)
- Stempelplaat 'Tropical Treat' (Yours)
- Glitters van Lecente (Carnation)
- UV Base & Top Coat (Metoe Nails)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *