Loveness pastel green en mermaid shells #nailart

Testing1234
Voor deze nail art heb ik Loveness Pastel Green als basiskleur gebruikt, op mijn middelvinger en ringvinger heb ik gekozen voor een witte loveness gellak zodat de blauwe glitters beter zouden opvallen. Op mijn pink heb ik mermaid shells van Loveness aangebracht in een laagje top coat (nog niet uitgehard), na het uitharden van deze laag heb ik nog twee dunne laagjes top coat aangebracht. Op mijn wijsvinger heb ik magic flakes van Loveness aangebracht, deze geven een leuk speels effect.
Over de magic flakes heb ik ook twee laagjes top coat aangebracht. Ik heb weer gekozen voor de base & top coat van Diva.

De top coat van Diva bevalt mij erg goed, de lak is erg dun en loopt niet veel uit. In combinatie met andere merken blijft deze ook netjes twee weken zitten en weekt makkelijk af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *