30 jaar!

Testing1234

17 november was het dan zover, de dag van het feestje van Danny, Jack en Gitta was aangebroken. Ons gevoel was een beetje dubbel omdat op dezelfde dag de crematie van mijn Opa was maar hij wilde ook dat het feestje gewoon door zou gaan. De locatie was aan de Zevenhuizerplas bij Lake 7 en het thema was Maffia! Ik zou Lake 7 niet aanraden, de eerste 1,5 uur van het feest waren er problemen met het geluid en niemand van Lake 7 kon ons hiermee helpen, verder waren er om half 12 al behoorlijk wat dranken op en we hebben wel betaald voor onbeperkte drank. Desondanks was het een leuk feest met onze familie en vrienden en de outfits waren geweldig! Danny wilde graag een mooi horloge en dat heeft hij ook gekregen, ik heb een Emporio Armani Valente horloge voor hem gekocht en hij was er superblij blij mee.